Рашистські окупанти почали накопичувати ракети для нового масованого удару.
Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Окупанти не здійснюють поодинокі удари ракет чи безпілотників, бо зрозуміло, результатів від них “не так багато”, каже Ігнат. Він переконаний, що нині росія намагається наростити запаси.

Адже перед масованими обстрілами у жовтні ворог кілька місяців накопичував свої засоби.

Зараз російські заводи працюють у 3 зміни для поповнення втрат крилатих ракет. У Повітряних силах не виключили, що РФ знову хоче вдарити по критичній інфраструктурі України.

“Ймовірно, вони накопичують якийсь певний запас для того, щоб бити залпом. Це не виключається, тому що не полишив ворог своїх намірів рушити нашу критичну інфраструктуру”, – пояснив Ігнат.

Раніше міністр оборони України повідомляв про те, що війська протиповітряної оборони ЗСУ збивають більше половини всіх ракет, які випускає агресор по нашій території.

“Хочу сказати, що наші системи ППО на сьогоднішній день вже збивають 60% повітряних цілей. Це стосується крилатих і балістичних ракет, а по дронах – набагато вище”, – зазначив Резніков.

Одним із пріоритетів української держави є захист міст, цивільної інфраструктури та побудова повітряного щита для країни. І країни колективного Заходу нам в цьому допомагають.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний закликав українців не піддаватися паніці і вірити в українську армію. Адже системи протиповітряної та протиракетної оборони України працюють ефективно завдяки професіоналізму українських військових та допомозі партнерів.

Сергій Бойчук