Днями президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок побував у Хмільнику, де узгодив із мером міста Сергієм Редчиком наміри про проведення Фіналу командного чемпіонату України із стронгмену. За попередніми домовленостями із місцевими урядниками, всеукраїнські змагання плануються провести у вересні цього року, коли городяни відзначають День міста.

– Голова Вінницького осередку стронгмену Сергій Грачов обїздив усі районні центри області, аби знайти краще місце для проведення таких змагань. Хмільник був обраний недарма, адже я на власні очі побачив красиві пейзажі та визначні історичні памятки. А, оскільки змагання завжди привертають увагу телевізійників та інших медіа, то їм буде на що подивитися у знаному місті-курорті, – прокоментував для журналіста «33 КАНАЛУ» Сергій Конюшок.

Якщо заплановані змагання богатирів таки відбудуться, то Сергій Конюшок обіцяє усім глядачам неперевершене спортивне дійство, де поєднуються сила, мужність та краса з естетизмом. Час покаже, але хмільничани, котрі дізналися про приїзд стронгмена, уже в очікуванні неймовірно масштабного спортивного дійства.

 

Наталя МІЩУК