100 ракет і шахідів лише за один день заслали на наші голови! Страшних, смертоносних, руйнівних і рушійних! Викликаюче, злорадно! Плюючи на засідання Двадцятки! 

І вони полетіли на мирних людей, інфраструктуру, що за міжнародними законами кваліфікується як ГЕНОЦИД! Загарбницька нічим не спровокована війна і геноцид!

І це вже другий так званий град смерті!!! А ракетний «дощ» летить щодня! Щодобово!!!

І що! Що?! Два дні всі мусолять тему – чия ракета впала на Польщу?!

Невже не зрозуміло, що це не має значення!? Бо летять всі із рф, а наші мають їх збивати?!

А скільки вже впало на нас 4000-6000? Скільки ще?! Скільки ця мерзота буде ще кошмарити нас і світ? А він так в’яло «тіпа там щось рішає»…

Весь світ і один путлер! Один із зомбомасою!

А може все-таки нагадати ще раз і ще багато багато разів, світу, кожному лідеру і пересічному жителю, що НАЙБІЛЬШУ пожертву у світі за всю історію зробила саме Україна! Скільки там «хороводять» із північною Кореєю та Іраном про якісь там привиди ядерних ракет?!

А ми, за слово честі ядерних наддержав , нехай навіть так назвемо Будапештський меморандум, віддали третій у світі ядерний арсенал! Люди, на наших очах знищували цих ТИСЯЧІ ядерних ракет, розформували 43-тю ракетну Армію, штаб якої базувався у Вінниці! І майже всі підписанти живі! Нехай вийдуть і скажуть, що вони там надомовлялись?

10 дивізій розформували! Цілі міста підземні разом з ракетами залили бетоном! Ядерну начинку вийняли і половину – БІЛЬШЕ ТИСЯЧІ віддали якогось дідька рф, як одному із гарантів! А потім ще літаки!

І що?! Може ще світ не знає, що зробила для світу Україна?!

Чи світ не має честі?!

Бо відмашки – це меморандум, договір про наміри, мовляв документ, але не такий, виглядають лукаво, якщо не сказати підло!

Бо ж ми не лукавили! Виконали зобов’язання, пожертвували смертоносну зброю, яка б 100, а може і більше разів могла знищити світ, в ІМ‘Я МИРУ! А отримали ВІЙНУ, якої не знав світ!

Останні оцінки – більше 670 мільярдів доларів (на той час!) ДОБРОВІЛЬНО віддала Україна!

Світе, ти це забув?!

Чи слово честі, гарантії, для світу вже нічого не означають?!

І з ядерними ракетами ми були люди вищого гатунку, як Польща в НАТО, а тепер так собі?!

Викарабкуйтесь, мовляв самі, а там побачимо?!

Ну це м’яко кажучи не чесно! Якщо не сказати безчесно!

А ви що думаєте?!

Тетяна Редько