12-річний трудовий десант в Африку залишив серйозний слід в житті відомого вінницького лікаря. Бо за час роботи на чорному континенті він зміг заробити своїм розумом, знаннями і руками на гарний будинок під Вінницею, новий джип та кругленьку суму в банку! Та не це «головний багаж» Віктора Павловича (ім’я та прізвище змінені) та тема для роздумів, а таємнича сім’я залишена в Африці.

Днями африканська дружина пішла у наступ і вимагає вагомих аліментів для двох малих темношкірих дітей. А про їх існування ніхто не знав! І тут же є двоє інших дітей — від вінницької дружини, яка ще після першої «ротації» в Африку Віктора відмовилась там жити і працювати… І повернулась додому! А він сам-один залишився «кувати» сімейний добробут та «касу»…

Звісно, за ці роки прилітав, коли міг, в Україну до сім’ї, рідних, батьків… Але за тисячу кілометрів у Віктора Павловича вже була «службова» сім’я – симпатична медсестра із місцевих, для якої він – білий професор із зарплатою в тисячі доларів – був справжнім БОГОМ і шансом на успіх!

– Лікар там – це свята людина, яку не чіпають жодні тирани, терористи чи політичні перевороти! Ти рятуєш життя, і це рятує тебе! Бути твоїм учнем – це стасус! Твоїм пацієнтом – визнання на всю країну! — розповів професор-заробітчанин із Вінниці. – Але ми лікували і бідних у рамках благодійних днів… І на нас молились, як на ідолів!

Про другу сім‘ю лікар не розповідає, але фото – демонструє! Каже, це нормально… Бо бути роками самотньому ще молодому за віком чоловіку – важко! І гроші вирішують не все… І купувати секс там, де панує СНІД, – смертельний ризик!

Що тепер буде? Спочатку думав, що вони не пропадуть, залишив квартиру, обіцяв приїхати… Та багато хто обіцяє… А тут ще кар’єрний ріст. Вінницька дружина-дублер працює в лікарні й отримала від Віктора зароблені гроші та будинок… А на додачу ще й такий шок. Кажуть, що африканка грозиться привезти їм на виховання двох темношкірих дітей, якщо лікар не виплачуватиме солідну суму коштів на їхнє утримання. А це 500 у.о. на кожну дитину, бо ж африканка думає, що в Україні лікарі отримують стільки, як в Африці. Що буде далі — відслідковуємо разом.

Сергій Годун

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ця наша доброта та делікатність виростила в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на сексдомаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, і про таке треба казати, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започатковуємо в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте, для журналістів незручних тем не має бути, так як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки.