Цікаво так сказано – митрополит Іонафанан підготував антиукраїнські листівки… ось так взяв чоловік у 73 роки і освоїв кольорову поліграфію, друк, як накладати фото… сам засилав плівки зверстані, сам доставляв віддруковану продукцію…всьо сам? Акій молодец!

І ще – він напевно запасав їх, щоб камін палити?)))Очевидно ж що вони роздавались, панотцями сприймались, якщо не на «ура» то мовчки..  і вони всовували їх «відданим вєрующім»! Бо скоро «освободітелі прідут, ждіте».

Та ще і поет митрополит – рускій! Написав гімн в ім’я Росії!  В Тульчині! В 2015-му! Коли війна вже другий рік йшла…

Красава! Альо, депутати, не хочете більше з «його святістю» фоткатись, 40 гектарів землі для «святейших дєл» в громади забирати? Хто там з беушною автівкою позував для фронту? Благодєтелі кажете? Чи алібі забезпечували?

Тульчинська єпархія, агов, скільки ви лише нашій редакції писали, що «клевещем», коли ось це все там вже роками було ясно як білий день. Скільки люди повідомляли…Бо він же там митрополитом з 2006-го!

І на завершення – а як же з «подчіньонними отцамі»?! Вони ж ще недавно писали, що святейшего поддают гоненіям!

Знаєте, скільки їх у нього? Більше сотні! і що? Невже ви вірите, що вони не знали цих настроїв і не бачили цих листівок і цих гівногімнів?

Вірите? Я ні!

Ось пару годин по одному не менш сенсаційному матеріалу ( продовження) спілкувалась з священнико -капеланом ПЦУ,  якого піп – підлеглий цього митрополита, хрестом побив на похованні воїна. Як думаєте, він би це зробив якби не відчував  «криші»? і цей священник дав  чітку відповідь – бо у нас ще дохолєри «вати» і серед влади і серед депутатів, і серед держслужбовців та навіть правоохоронців…

Кажуть в оправдання, що, мовляв,  вони ходять до Бога, і їм все-одно яка церква…

А те що став заручником московського Талібану, як і вони – їх не цікавить. Бо Москва вбиває і Москва хоронить!!! Але не їхніх же дітей!

З цим треба щось робити!  Бо важко жити з п’ятою колоною в якої гімн за Росію під сутаною. А у тебе дійсність – воля або смерть! (((

Зайдіть на сайт Тульчинської єпархії, там досі виправдовують не лише дії митрополита! Він як ні в чому не бувало роз’їзджає по інших областях і благословляє вєрующих. Нижче  на фото служба 16-го на Житомирщині.

Тетяна Квасюк