На цей раз, після протестів мобіків через використання їх, як гарматне м’ясо, що спричинило соціальну напругу в рф, терорист путін зустрівся з матерями та дружинами солдатів. Кремлівський диктатор на зустрічі з нібито матерями учасників війни проти України зробив вигляд, що керівництво рф не причетне до смертей росіян, відправлених на війну.

Насправді на зустріч привезли не справжніх солдатських матерів та дружин, а соратниць путіна по правлячій партії, яка підтримує кожен його крок.

Вони абсолютно спокійно вислуховували цинічні порівняння диктатора смертей на фронті в окупаційній війні зі смертями при інших обставинах. Наприклад, зі смертями в ДТП і від алкоголізму. Виходить так, що російським солдатським матерям та дружинам нічого особливо хвилюватися. Адже їхні сини та чоловіки все-рівно би марно померли від алкоголізму, чи загинули в автотрощах.


А так вони принесуть користь. Мол, родина отримає виплату. Ну, і звісно, покладуть голови за царя і "отєчество", і... свою злодійську владу та божевільні марення воєнного злочинця, президента країни-спонсорки тероризму, яка продовжує приховувати від своїх громадян інформацію про справжні втрати у окупаційній війні..

Ось так путін підміняє реальну інформацію черговим цинічним пропагандистьким висновком, ніби це не він розпочав війну, і ніби не рашистська армія розпочала окупаційне вторгнення в Україну: "Звичайно, це величезна трагедія. Це порожнеча, яку нічим не заповнити, коли немає близької людини, тим більше сина. Але ви знаєте, що мені в голову приходить: у нас в ДТП гинуть приблизно 30 тисяч осіб, від алкоголю – приблизно стільки ж. Буває, на жаль. Так життя складається. Життя – складне і різноманітне, складніше, ніж десь на папірцях написано. Ми ж всі під Господом, під Аллахом, під Христом, я не знаю – всі, хто вірить у вищі сили, це неважливо, якої він релігії дотримується, – ми всі смертні, ми всі під Господом. І ми коли-небудь з цього світу всі підемо. Це неминуче. Питання в тому, як ми жили", – заявив Путін.

До речі, ЗМІ остаточно з'ясували, що профільну громадську організацію – Раду матерів і дружин – на зустріч не покликали.

Сергій Бойчук