Як ми уже повідомляли, внаслідок влучання рашистської ракети в об”єкт критичної інфраструктури, майже 18-ти тисячне місто Ладижин на Вінниччині залишилось без тепла. Через відсутність опалення оперативно було прийнято рішення про транспортування пацієнтів, які потребують перебування у стаціонарі у міськлікарні, до Гайсина.

Як і всі інші комунальні заклади, ладижинська міська лікарня не може повноцінно функціонувати через відсутність опалення після ракетного обстрілу ТЕС. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров’я України.

“Внаслідок терористичних атак ворога понад 18 000 місцевих жителів залишаються без опалення. У тому числі не може повноцінно функціонувати місцева лікарня”, – йдеться у повідомленні.


Було ухвалено рішення про транспортування пацієнтів, які потребують перебування у стаціонарі, до Гайсинської ЦРЛ (20 км від Ладижина). До Гайсина доставлятимуть і пацієнтів, які потребують невідкладної допомоги.

“Незважаючи на надзвичайну ситуацію, маршрути пацієнта продовжують функціонувати, а пацієнти продовжують отримувати медичну допомогу”, – зазначили у МОЗ.

Василь Головко