Тепер у нього можуть бути проблеми. Бо у блатному світі той хто згодився на співпрацю з пєтухом, сам таким стає…

От тобі і понти із кувалдою… якою лякав світ.

Схоже кувалда скоро сама наздожене власника.

Радник Офісу президента Олексій Арестович прокоментував інформацію про те, що очільник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин у в’язниці був з “касти опущених”. Він вважає, що публікація такої скандальної інформації може бути комусь вигідна в Росії, передають Патріоти України.


Радник Офісу президента зазначив, що інформація про непросте минуле керівника ПВК "Вагнер" може загрожувати Пригожину новими проблемами. До "кухаря Путіна" можуть виникнути додаткові запитання серед найманців та засуджених, яких він вербує на війну проти України. Втрата авторитету для Пригожина може означати втрату впливу в Росії.

Арестович зазначив, що поки невідомо, чи хтось у Кремлі почав боротися із Пригожиним, чи це просто "кримінальний авторитет" вирішив розповісти правду про минуле терориста Путіна. Радник Офісу президента зазначив, що цікавим є і той факт, що Пригожин поки не відреагував на скандал.

Ось що заявив Саша Курара:

- Хочу присоединиться к Грише Московскому и добавить от себя. Дело в том, что меня зовут Саша. Известный как Саша Курара. И я хочу довести до вашего сведения, что конкретно с Евгением Пригожиным мы отбывали наказание в одной "командировочке". Так вот, Пригожин — это пи***с в полном смысле этого слова. Пригожин — это обиженный, который имел свое место и знал свое место, и согласился с этим. А теперь вы, которые идете в это ЧВК "Вагнера", становитесь под флаг пи***са, вами командует пи***с и вы приравниваете себя к пи***су… Даже не то что приравняете — вы становитесь ниже, чем пи***с… Вспомни, Женя, петух е**ный, как тебя гнобили", — сказав Саша Курара.

В криминальном мире такие обвинения могут стоить потери авторитета и влияния на заключенных, массово набираемых в ряды российской армии.

Враховуючи, що Пригожин отримав 12 років за втягування неповнолітніх у проституцію, його стаття підпадала під те, щоб так з ним поводились на зоні.

Андрій Власенко