Уродженка Чернівців пояснила, що їхній з актором Ештоном Кутчером доньці Вайатт вісім років, а синові Дмитру майже шість. Каже, дитячий мозок не здатний перетравлювати велику кількість інформації. Вони знають, що в Україні війна, під час якої помирають невинні люди, проте інших подробиць їм не розповідають.

– Ми не дивимося з ними новини. Їм не потрібні візуальні ефекти. Ми просто хочемо, щоб вони зрозуміли, що світ більше, ніж вони, – зазначила Міла.

Акторка зізналася, що з батьками розмовляє російською мовою, проте зараз вона особливо пишається тим, що родом із України.


– Ми з батьками говоримо одне з одним по-російськи, так що мої діти виросли на цьому. Вони, природно, пишаються тим, що наполовину українці. Правда в тому, що я типова американка. Я виросла у Лос-Анджелесі. Проте, я ніколи так сильно не пишалася тим, що я з України. Я так пишаюся тим, що мої діти можуть продовжити цю спадщину, – підкреслила Куніс.

Певно, саме на те, що Міла - типова американка, можна списати її недавній пасаж з назвою борщу російським супом.

Нагадаємо, що з самого початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, Міла Куніс та Ештон Кутчер організували збір коштів на підтримку українців. Пара голівудських зірок уже зібрала понад 45 мільйонів доларів для біженців та ЗСУ.

Сергій Бойчук