У селі твориться лихо. Наш голова сільської ради Сергій Іванович Побережник дуже перед виборами просився до влади. А потім, на нашу думку, перетворився з ангела білого у ангела чорного.

Удерся у сім’ю нашого батюшки, не дає нашому священику А. Пухнюку священнослужити у нашій капличці. Ми уже 15 років на пожертви парафіян будуємо храм. Побережник разом із своїм дружком Михайлом Григоровичем Ярчуком вирішили забрати-украсти у нас цей храм і святу землю. Підло, брехливо виготовляють липові документи. На брехні створили храм, публічно відкрили його у макаронному цеху, патріотично поклали на ньому купол і тепер не розуміють, що творять, забирають у нас цей храм, який ми будуємо і радіємо кожному дню.

11 січня ми прибирали біля храму, який будується, щоб біля нього на Водохреща освячувати водичку. Голова сільської ради і його вірний дружок Ярчук кричали, паплюжили і принижували нас: «Ви не маєте права тут прибирати». Ярчук приватизував землю, це точно!

Просимо допомогти. Храм будується 15 років, а Ярчук у нашому селі незареєстровано проживає 6 років. За якими законами М.Г. Ярчук присвоїв собі святиню?

Допоможіть!

11 підписів

Від редакції. Готові вислухати точку зору громадян.