Коли хтось до неї звертається з якимось проханням, вона відповідає, що Ступник для неї вмер. Може, Ступник і вмер, але ми, жителі села, ще «трохи дихаємо» попри всі старання нашої головихи – відразу після виборів закрила клуб – невідомо, хто з депутатів голосував за закриття, бо кого з депутатів не питаємо, всі кажуть, що не голосували за таке рішення. Хто з депутатів голосував, щоб за два останні роки три рази перекривали дах у клубі в селі Кропивна? Чи ти сама вирішуєш, куди витрачати гроші сільської ради? І хто вирішив надати в оренду під магазин дитячий садочок, який збудований, дорогенька, не за твої кошти, а за колгоспні?

Приміщення магазину пустує, а в магазин іди в приміщення дитячого садочка. Чому маленьких дітей трохи возили в с.Подорожню в садочок, а своє приміщення занехаяла? Слабо зробити ремонт?

Де ти маєш проводити вибори в селі Ступник – клуб аварійний, школа аварійна? Ми неодноразово запрошували тебе, головихо, на схід села, який ми не маємо де провести. Тож відповідай на поставлені запитання через сторінки газети. Другий екземпляр «поздоровлення» направлено до народного депутата Петра Юрчишина, «13 округ».

Жителі села Ступник Хмільницького району Вінницької області