18 січня в МПМ «Зоря» відбувся вже традиційний кастинг конкурсу «Міс Вінниця». Захід проводиться 21-й раз. За результатами вечора експертне журі мало би відібрати 16 найкрасивіших дівчат з усіх охочих. Та в фінал пройшли лише 10. Чому так сталося, розповідає директор «Зорі» Євген Майданик.

– Спочатку в списку було заявлено 59 дівчат. Та участь взяли 47. Це не так багато, але ми в цьому році вперше на себе взяли сміливість давати рекомендації. Коли до нас приходили подавати заявки, то інколи одразу було видно, хто зможе пройти далі, а хто ні. Тому рекомендували дівчатам, щоб не витрачали і свій, і наш час. Судячи з фотографій, у принципі, було з чого вибирати і кого вибирати. Ми розуміли, якщо зріст, наприклад, 158-160 см, то треба попередити дівчину, що вона в будь-якому випадку не пройде. Чи якщо бачимо, що вага явно більша за 60 кг, то навіщо дівчатам потім комплексувати поруч із іншими.

Уперше в історії конкурсу журі прийняло рішення зробити другий тур для того, щоб відібрати всіх 16 фіналісток. Десятьом обраним особисто повідомлять про те, що вони пройшли в фінал.

Другий тур відбудеться 29 січня о 18.30 у МПМ «Зоря». Заявки можна подавати за адресою: вул. Стрілецька, 44, міський Палац мистецтв. Дівчата мають прийти до «Зорі», взявши з собою фото в повний зріст та портретне фото в електронному вигляді. Також потрібно знати свої фізичні дані.