Шановна редакціє!

Прочитали у газеті №47 лист, з яким звернулася Н.О.Ратушняк «Чому вирубали всі дерева у нашому дворі?» Ми, мешканці першого під’їзду будинку № 65 по вул. Магістратській, відчули таку ж саму наругу.

Між нашим будинком і будинком по вул. Театральній, 2 був маленький клаптик землі, на якому росли три яблуньки і одна горобина. Своєю красою вони радували нас весною, влітку і восени.

Але закінчилась наша радість з поселенням у буд. №2 по вул. Театральній почесного громадянина м. Вінниці, колишнього депутата ВР України. Будучи на посаді, він часто виступав по місцевому телебаченню і звертався до нас: «Дорогие мои винничане». І ми відчули ціну його слів.

Спочатку він закрив нам прохід на вул. Магістратську. Потім вночі зрізав яблуньки і горобину. А зараз на цьому клаптику землі робить до будинку прибудову. Ми змушені ходити через двір його будинку і дивитись догори, чи не падають шибки з прогнилих дерев’яних рам під’їздів на наші голови. Він цього не помічає, бо прямо з дверей свого під’їзду сідає в автомобіль.

Шановна редакціє! Ви правильно робите, що друкуєте такі листи. Можливо, ці люди почнуть розуміти, що ми розумні, все бачимо і їх зневажаємо.

Мешканці першого під’їзду буд. №65 по вул. Магістратській