Ось чому Мелетій, в якого ще і російський паспорт знайшли, та антиукраїнську літературу, так швидко змився з Украіни.

І того, що ну зовсім не МП служити поставили в Молдові.

Але, кажуть, вже повернувся, бо Нікіту висвячуватимуть на Івано-Франківську катедру! Та і по справі він проходить. А Молдова не рф – видасть тільки так втікача.

Ну що таке дитяча порнографія у вищого духовника церкви? Фігня для МП? Головне, щоб канонічно служити тіпа старослов’янською! Українську і Україну як самостійну державу не визнавати! Бо ж тоді не буде можливості на територіі Украіни

провозгласіть Путлера царем росімперіі! Розумієте в чому основна суть цього протистояння!?

А далі факти:

30 листопада Служба безпеки України в Чернівецькій області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження № 22022260000000116 стосовно невстановлених осіб Чернівецько-Буковинської єпархії Української православної церкви (МП), в діях яких наявні ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 301-1 Кримінального кодексу (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження).

Як відомо, Мелетій очолював Чернівецьку єпархію. Нікіта, якого застукали в ліжку з хлопчиком з церковного хору(в ліжку не своєму, а в келії самого митрополита Мелетія), був помічником та очолював пресвідділ єпархіі.

За результатами обшуків у приміщеннях єпархіального управління на ноутбуці було виявлено порнографічні матеріали за участі неповнолітніх (дитячу порнографію), які за попередніми даними, не були завантажені з мережі інтернет, а відзняті на відеокамеру.

Уявляєте? Хто там ще вірить цим москоспропагандоскос попам?!

Андрій Власенко