Рашисти не можуть зрозуміти, як ЗСУ вдається так швидко поповнювати втрати на війні. То ж ворожі військові припустили, що вся річ у клонуванні.

Абсурдно феноменальне припущення одного з російських розвідників спецназу поширили пропагандистські ЗМІ московії.

-Серед особового складу противника дуже великі втрати. Таке відчуття, що їх завозять туди пачками, ніби їх десь клонують,– сказав окупант.

Росіянин розповів, як щоранку на українських позиціях опиняється така ж кількість солдатів, яка була й напередодні. Така “містика”, за його словами, відбувається щодня.

Окупанти визнають, що українські військові “надлюди”. Вони навіть після серйозних поранень можуть самостійно накласти собі джгут та піти на позиції. Це взагалі не вкладається в голові росіян.

На цей черговий перл росіян відреагували у Міністерстві оборони України. Там зазначили, що весною російська пропаганда вигадувала байки про генетично модифікованих українських голубів. Тепер – теорія змови про “клонованих” українських військових.

Далі будуть “суперсолдати”, генетично модифіковані в секретних біолабораторіях. Капітан Україна? Ні, бо кожен військовослужбовець ЗСУ – супергерой, – наголосили у відомстві.

Також, нещодавно російські ЗМІ запустили фейк про те, що Україна занурилася у “середньовіччя”. Мовляв, світла нема, тому у Львові та Києві людей “вбивають та ґвалтують прямо на вулицях”.  І українці буцімто відкрито обговорюють сценарії пограбувань супермаркетів.

В зв”язку з цим начальник Нацполіції Ігор Клименко оприлюднив реальні дані. Зокрема, за тиждень без світла рівень злочинності в Україні навпаки впав. Все тому, що кількість патрулів на вулицях суттєво збільшили.

Цікаво, коли пропагандони запустять чергову дурню. що на боці ЗСУ воюють прибульці. А чого церемонитись, адже рашенпіпл схаває і це.

Сергій Бойчук