Рідну маму обікрав під час війни. Виніс із будинку всю техніку та золото, а через два дні писав повідомлення із погрозами.

Жахлива ситуація сталась у родині вінничан. До редакції “33-го каналу” звернулась вінничанка Світлана, яка просить громаду та поліцію про підтримку.

– У сім’ї нас було двоє. Я та брат Вова, який молодший за мене на декілька років. Ще з дитинства батьки його любили більше, але призвело це до жахливих наслідків. Зараз йому 37, він має дружину та 3-х річну дитину. Але навіть вони відвернулися від нього через хворобу – ігроманію.  Вова набрався боргів, взяв “мікрозайми” майже на 20 000$, тому довелось продавати квартиру, щоб закрити його борги. Але далі найгірше – почались суцільні погрози у сторону рідних. Декілька днів тому він прийшов у будинок до 68- річної мами та виніс із будинку абсолютно все. Залишились “голі” меблі. Мама в цей час була на роботі та навіть не здогадувалась, що рідний син обікрав її будинок, у якому народився та виріс. Ні краплі жалю – Вова виніс навіть телевізор та фонарики, все столове срібло та золоті прикраси. Викрав з дому гроші, які мама зберігала, щоб оплатити комунальні послуги зимою – більше 1 000$, а у відповідь – заявив, що поставив ці гроші на ставки, щоб “відбити” втрачене. Зізнався, що вірить, що “колесо фортуни” йому поверне все, що забрало. А це і автівка, і квартира, і золото, електроприлади і навіть телевізор старенької матусі…

Найгірше те, що Вова навіть не хоче лікуватись від цієї страшної хвороби, навпаки – вживає наркотики та агресивно кидається на всіх, хто щиро хоче йому допомогти. Тому, вінничани, остерігайтесь, по місту, а саме в районі “Вишенька” проживає людина, яка готова побити та обікрасти всіх, хто поруч із ним,- заявляє вінничанка Світлана.

Просимо поліцію та громаду допомогти знайти та покарати злодія, який пограбував маму та погрожує розправою рідним.