Пугачова довго не реагувала на поведінку співгромадян, проте зараз все ж зважилася розповісти, як переживає масове цькування. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила яскравий знімок – вид зі свого балкона.

“Багато хто мене запитують, яким чином я виношу замовне цькування нашої сім’ї. Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над землею. Дивлюся на небо і кажу: “Господи! Прости цих жалюгідних продажних тв*рюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять”. Ось і все”, – підписала фото Примадонна.

А тим часом артисти які ще вчора їй буквально в рот заглядали тепер приєднались до хейтерів.

Коли Пугачова поїхала з РФ, рухомий рядок на будівлі Останкінського телецентру, транслював фразу: “Алло, добре, що ти втекла. Алло, ти давно тут всіх за*бала”. Так зірці вирішили помститися за те, що її чоловік відкрито підтримав Україну, а вона промовчала, очевидно, погодившись з його позицією.

Після цього також було звернення: “Алло, де чоловіка про*бала?” Воно було пов’язане з тим, що до початку вересня співачка повернулася в РФ без Галкіна. Потім вона знову поїхала до Ізраїлю, де отримала паспорт громадянки цієї країни.


Одіозна представниця МЗС Росії Марія Захарова уїдливо відреагувала на слова співачки Лайми Вайкуле про те, що вона й Алла Пугачова утримували всю Росію.

У своєму Телеграм-каналі у властивій їй недипломатичній манері "права рука" Лаврова написала:

Виявляється, Лайма Вайкуле утримувала СРСР, а Алла Пугачова — всю Росію. Залишилося зрозуміти, хто утримував тих, хто купував квитки на концерти й платівки, запускаючи ракети в космос та будуючи заводи".

Відома співачка Лайма Вайкуле стала на захист Алли Пугачової, яку продовжують цькувати через підтримку України. В одному з інтерв'ю артистка сказала, що Алла Борисівна як артист на першому місці у Росії. Тому що свого часу вона принесла великі гроші в країну.

"Алла утримувала всю Росію, яка зараз їй щось висуває. Ми стільки грошей заробили тоді для Радянського Союзу, що навіть соромно говорити, і наша популярність... Я зараз про себе, Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, це ні про що говорити", — сказала Лайма.

Андрій Власенко