Російських військових обдурили, президент РФ Володимир Путін витер ноги об честь російського офіцера. З них зробили покидьків, від яких з жахом відвертається весь світ, розповів радник Офісу президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович.

Він зазначив, що російські військові не виправдаються “наказами і присягою, пускаючи ракети по мирних українських містах, вбиваючи українських дітей”.

Викрадаючи з українських будинків унітази та жіночі труси.

“…Путін витер ноги об честь російського офіцера, об честь російського солдата. Він вас зробив дурними, він вас розбестив, він зробив вас катами мирних людей і найприкріше те, що це зроблено, граючи на вашому почутті, природному почутті будь-якого чоловіка захистити свою батьківщину і навіть присвятити своє життя такій професії. Тому, коли ви йшли в армію, давали присягу, я думаю, вами керували найкращі почуття, … – захистити своїх… На кого вас перетворили…?”, – запитав він.


Радник ОПУ підкреслив, що російських військових перетворили на покидьків.

"...Вас зробили покидьками, і тільки вам вирішувати, залишитеся ви ними, чи ні...", - сказав радник.

За словами Арестовича, він вірить, що частина російських  офіцерів і солдатів зможуть схаменутися і згадають - давали присягу захистити Росію, а не зруйнувати її і зробити пугалом для всього цивілізованого світу.

Василь Головко