Зараз проводить польові концерти для ЗСУ.

Український співак і Народний артист України Іво Бобул зараз переживає справжній ренесанс своєї музичної кар’єри – молодь стала шукати крутих українських виконавців, і перейнялася романтичною чуттєвістю його пісень.

Крім популярності в TikTok, Бобул повернувся на велику сцену з благодійними концертами для збору коштів на потреби українців. Також він проводить польові виступи для ЗСУ.

Співак зізнався ЗМІ: навіть збирався сам йти на фронт, проте в 69 років мало що зміг би зробити на полі бою. Тому, на прохання 16-річного сина Данила залишився з родиною в Києві.

Правда, другий президент України Леонід Кучма просив Бобула виїхати. Він хрестив сина співака, і на правах кума не раз пропонував допомогу. Сам же колишній гарант навіть не думав виїжджати - як зазначив співак, Кучма залишається зі своїм народом.

"Щоразу я казав: "Батьку, все нормально". Мені головне, щоб він і Людмила Миколаївна (дружина Кучми - прим. редактора) були здорові. Я їх дуже люблю, поважаю. Я знаю, що людина могла виїхати, але залишилася тут – зі своїм народом", - розповів Бобул.

Нагадаємо, що сьогодні 10 грудня співак виступить зі спеціальним концертом у Вінниці. Початок о 19.00 в театрі ім. Садовського.

Вадим Снігур