Путінська верхівка активно готується до зміни режиму та організує для себе “запасні аеродроми” у країнах Латинської Америки. Вони розуміють, що після вбивства чи відсторонення Путіна навряд чи зможуть домовитися із Заходом про співіснування.

Як розповів військовий експерт Олег Жданов, такі “запасні аеродроми” собі готують військова верхівка та силовики.

“Невідомо, чи зможуть вони домовитися із Заходом, чи ні, чи стане вбивство чи відсторонення Путіна від влади “квитком” або гарантією їхньої безпеки. Тому вони і готують “аеродром”, і правильно роблять. А статися це може будь-якої миті. Там ситуація настільки непередбачувана, що одного чудового ранку ми можемо прокинутися, а по російському телебаченню показуватимуть балет “Лебедине озеро”. Причому, що далі, то ситуація стає більш непередбачуваною, більш неконтрольованою”, – сказав Жданов.

За інформацією, яку експерт отримує від російських джерел, чітко зрозуміло, що в РФ вже розпочалася конкуренція. Кожен клан готує якийсь запасний варіант – у кращому разі це просто втеча з Росії. Втім, кожен розуміє, що Путін може їх просто не випустити.


Експерт підкреслив, що для російських еліт та силовиків усунення Путіна - це квиток у нове життя.

"Путін – це їхній щасливий квиток. Тому що Захід може погодитись на зміну режиму та погодитися випустити тих, хто це забезпечить. Не забувайте також і силовий варіант. Якщо Патрушев чи генерали візьмуть владу, це буде перехідний період військового режиму в РФ. Таке також буває. Спершу зносять уряд, потім військова диктатура, а потім уже якісь інші перетворення", - пояснив військовий аналітик

Сергій Бойчук