Хто? Ну ті, що партнерами міняються для дружнього сексу! Піди в кіно – подивись фільм із Поляковою, де всі трахаються з усіма в одному ліжку! Але як це Коля вмовив Олю, що вона після свого села стала такою секс-бомбою? Таке одкровення про «обмінний секс» у Вінниці я почув від свого товариша.

І справді, як виявилось, ця пара вінничан без жодних застережень виставила свої фото та «габарити» на сайті специфічних знайомств та інтимного спілкування.

Йому 44, зріст 172, надає перевагу пухкеньким із великими грудьми, запрошує пару в сауну чи до себе додому… А далі йде перелік «полунички», яку пропонує і шукає в компанії із своєю 40-річною дружиною-красунею наш вінницький «свінгер» Микола.

Що шокує в цій секс-історії? Те, що, за словами сусідів, Коліна Оля у молодості була дуже скромною, полохливою і місцями «набожною» дівчиною. Її в обласній Вінниці після далекого забитого села лякали великі та шумні магазини, тролейбуси і навіть ліфти! Але вона мала одну суттєву перевагу над своїми конкурентками на серце Колі – красу, цноту і не зіпсовану цигарками, алкоголем та клубами молодість… І він одружився з нею на щастя рідні та подив друзям!

А як за 15 років шлюбу Колюня «виховав» із своєї селючки Олі просунуту «свінгершу», що готова до групового сексу із незнайомцями – це секрет!

Втім, серед свінг-спільноти завжди є свій «кодекс» правил і заборонених «рухів»…

А новий фільм «Свінгери» із колишньою вінничанкою Олею Поляковою і Дашею Астаф’євою в головних ролях – це українська версія латвійського фільму 2016 року від продюсерів проекту «Світське життя з Катериною Осадчою».

І в кіно, і в реальному житті персонажів об’єднує бажання флірту – з партнером на вечірці свінгу чи з випадковим знайомим на балконі. На екрані заможний альфа-самець Ігор нудьгує в компанії своєї дівчини Ілони – гламурної світської левиці, яка більше за нього самого любить його гроші й хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок.

Тим часом в «хрущовку» повертається з роботи лікар-пульмонолог Андрій: його дружина Ірина в халаті та бігуді вимагає сексу, на який у нього немає ані сил, ані бажання. 10 років рутини у шлюбі вбили будь-яку пристрасть у цій парі. Тому Ігор та Ірина підбурюють своїх партнерів вдатися до сексуального експерименту – свінгерської вечірки.  Що буде, якщо ці пари поміняються партнерами?

Роман Калюжний, читач газети