Десятки незвичайних двійнят та трійнят, від 60-ти і до двох років, схожі як дві краплі води, зібрались у нашій редакції, дехто зі своїми батьками. Увійти в журі зголосились відомі вінничани та рекламодавці найтиражнішої газети центру України. Причому їх було стільки, що доводилось робити і серед них конкурс. Серед них: Приватна клініка доктора Ковальчука,  народний депутат України Юрій Македон, депутати Вінницької обласної ради Тетяна Редько, головний редактор газети «33-й канал» Анатолій Жучинський (співзасновники медіа корпорації «Регіна»), Людмила Станіславенко, вінницький бізнесмен Дмитро Франчук, власник будівельної компанії «АВМ» Володимир Адамчук, командитне товариство «Бізнес Гарант», власниця салону краси «Монако» Яна Голошивець, дирекція ювелірного заводу «Кристал», голова україно-польського медтовариства Вадим Лисов,, винний бутик «Wine Room», вінницьке представництво світового бренду косметики «ХЕНД МЕЙ»  власниця косметичного центру “MY SKIN” Олена Безкровна. Співорганізатором фіналу конкурсу люб’язно зголосився стати Департамент Вінницької облдержадміністрації (керівник Наталя Заболотна)

Кожен із сімей двійнят чи трійнят приготував візитку. Хоча візиткою вже були їхні обличчя – схожі як дві краплі води. Кожен із багатодітних сімей, в переважній більшості, розповідав, як нелегко було ставити на ноги ці подаровані Богом створіння.

Мами та самі дітки помітно хвилювались, але декламували власні вірші, співали пісні, знайомились із такими ж унікальними ровесниками. А ведучими свята були наші ведучі журналісти і серед них така ж мама двійнят Даші та Саші Тетяна Кондратьєва.

Коли виступала представник Департаменту соцполітики ОДА, головний спеціаліст Ірина Іванова і говорила, що вона захоплена побаченим тут, бо пройнялась теплом вінничан і їхніми традиціями, а сама вона переселенка із Донецька, весь зал у підтримку її став скандувати «Донбас – це Україна». Зрештою – це краще побачити. Далі відео та фоторепортаж із місця подій.

Переможцями фіналу серед двійнят стали Максим та Нікіта Гаврилюки із с. Радівка Калинівського району, Денис та Дмитро Моргун із Гайсина, Зореслава та Мирослава Лаврентій із. с. Писарівки, Вінницького району, Станіслав та Владислав Следь із Могилева-Подільского, Аліса та Єва Білан з Вінниці, Ярослав та Даніїл Куперштейн, Владислав та Даниїл Миронець із Вінниці.

Серед трійнят – Станіслав, Назар та Антон Паскар із с. Нападівка, Липовецького району та Віра, Надія та Любов Нечипорук із с. Оленівка, Вінницького району.

Всіх приємно вразили учасниці фіналу і переможці Вікторія та Влада Осаульчак, із Вінниці, які співали та акомпонували собі на гітарі.

Свято пройняла атмосфера тепла, затишку, моральності та вічних цінностей, яких так не вистачає Україні.

На прохання читачів ми продовжуємо конкурс. Свої фото та розповіді надсилайте на адресу «33 каналу»

 Редакція газети