Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов заявив, що припинення вогню можливе тільки тоді, коли Росія виведе свої війська з території України.

– Я вважаю, що повне припинення вогню з нашого боку буде лише тоді, коли жодного окупанта не залишиться на нашій землі, – сказав Громов, відповідаючи на питання, чи можливе тимчасове припинення вогню на Новий рік.

Раніше Володимир Зеленський запропонував Росії на Різдво вивести свої війська з українських територій.

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков у відповідь заявив, що про виведення військ РФ з України до кінця року “не може бути й мови”.


Страшна безпричинна війна, яку розв"язала терористична росія, затягується, хоча уже увесь цивілізований світ зрозумів, що український народ не хоче назад в срср. Не хоче в російську імперію зла, а хоче вільно жити на своїй суверенній землі, сповідуючи європейські цінності.

Ми мусимо перемогти. Заради майбутнього наших дітей, заради пам"яті побратимів, які віддали своє життя за незалежну Україну. Обмежимось меншим, шоб допомогти нашим хлопцям, які зараз відбивають ворожі атаки. А гучно святкуватимемо вже після перемоги.

Вадим Снігур