Злочинний кремлівський режим готується зняти відповідальність зі своїх солдатів за воєнні злочини на території України. Відповідні кроки нікчемної країни не повинні уникнути міжнародного правосуддя.

Про це пишеться на Twitter-акаунті радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

Як підкреслює Подоляк, відповідні кроки, є спробою легалізувати воєнні злочини. І виправдати мародерства, вбивства та ґвалтування, вчинені російськими солдатами по відношенню до українців.

“Зняття Держдумою Росії відповідальності за злочини на окупованих територіях, що були здійснені “в інтересах Росії” – це фактична легалізація мародерств, зґвалтувань і вбивств як основних інструментів російської держави. Тепер розумієте, навіщо потрібен міжнародний спецтрибунал?”, – вказує радник голови Офісу президента.


Нагадаємо про те, що у Держдумі Росії у першому читанні підтримали законопроєкт, який пропонує скасувати покарання за злочини, вчинені на окупованій території України нібито "в інтересах РФ".

Таким чином, кремлівський злочинний режим і путінська рашистська банда уже не приховує своєї терористичної суті. "Руський мір" кидає черговий виклик всьому цивілізованому міжнародному співтоваариству, переступаючи через право, людяність та гуманізм.

Хто ще хоче якихось гарантій для злочинців, котрі розпочинають криваві війни, щоб пограбувати сусідню країну, знищити тисячі мирних людей, познущатися над жінками, дітьми та стариками і підкорити собі вільний працелюбний народ?

Вадим Снігур