Зараз для органів місцевого самоврядування пріоритетним залишається питання допомоги нашим захисникам проти рашистської агресії. Голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, його заступник Анатолій Ткач, депутат обласної ради Ілля Гуменчук і Калинівський міський голова Василь Поліщук зустрілися з бійцями однієї з військових частин, що дислокується на Вінниччині.

Вячеслав Соколовий передав військовим комп’ютерну техніку. Така техніка потрібна військовим передусім для аеророзвідки. Ноутбуки та планшети куплені за кошти, які зібрали працівники виконавчого апарату обласної ради.

– Ваші мужність та героїзм – на найвищому рівні, – звернувся до вояків голова обласної ради Вячеслав Соколовий. – Завдання, які ви виконуєте, сьогодні дозволяють Україні диктувати правила гри на полі бою. Ви звільняєте території. Демонструєте стійкість і велику силу української армії. Даєте можливість Вінниччині та багатьом іншим областям працювати, розвивати економіку, приймати внутрішньо переміщених осіб та релоковані підприємства. Дякую вам за службу, а вашому командиру – за організацію роботи та створення бойового духу!


Голова Вінницької облради передав техніку для аеророзвідки нацгвардійцям.

Командир військової частини зазначив, що мобільна комп’ютерна техніка буде призначена для виконання завдань у зоні зіткнення, зокрема для роботи з безпілотними апаратами.

Перший заступник командира полку, начальник штабу зауважив, що війна сьогодні диктує свої умови.

- І без нових технологій в армії не обійтися. Гарної техніки потребує аеророзвідка, - сказав він.

За його словами, планшет, ноутбук сьогодні повинен мати кожен офіцер тактичного рівня, бо від цього залежить якісь виконання завдань і життя наших військових.

Хай передана техніка служить нашим героям і допомагає наближати перемогу! - сказав Вячеслав Соколовий. - Робимо все можливе для підтримки наших військових!

Василь Головко