Днями педагоги “Вінницької гімназії 24” спільно із батьками та вчителями організували великий благодійний ярмарок. Тут можна було не лише посмакувати найрізноманітнішими домашніми смаколиками, а й придбати картини, браслети, іграшки, свічки та багато-багато іншого красивого, цікавого та корисного! А талановиті школяри створювали патріотичний настрій ярмаркових.

Спільними зусиллями продавців, майстрів, покупців та гостей благодійного заходу  вдалося зібрати колосальну суму –  148 524 грн! А ще теплі речі та продукти для захисників. Виручені кошти були передані у “Ветеранський простір” для придбання необхідних засобів для наших військових.

– За частину зібраних коштів купили пульт з дисплеєм Smart Controller Enterprise для військового дрона.

Вже найближчим часом він поїде виконувати завдання за призначенням у 120 вінницьку бригаду, – повідомили волонтери “Ветеранського простору”.

Тероборонівці 120 бригади ЗСУ дякують адміністрації гімназії, дітям та батькам за організацію такого масштабного заходу:

– Дякуємо за ваші щирі серця і за те, що власним прикладом вчите нове покоління дбати про батьківщину і її захисників! – вдячні військові.