Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що російський диктатор дуже боїться за своє життя. Через страх воєнний злочинець Путін навіть скасував традиційну прес-конференцію.

Зокрема,  Данілов заявив, що скасування традиційної гарячої лінії та підсумкової прес-конференції президента РФ Володимира Путіна повʼязана зі страхом. Він боїться, що під час його виступу може статися “бавовна”.

Як зазначив секретар Ради Національної Безпеки і Оборони Данілов, російський президент Путін перебуває в стані переляканої людини, і це є дуже небезпечним для нас, проте Україна до цього готова.

Просто він лякається, що в той момент, коли він буде проводити конференцію, десь щось спалахне – якась “бавовна”, або щось бабахне. Уявляєте собі, як він буде виглядати, якщо це відбудеться під час його так званого спілкування з народом. Тому, звичайно, він зараз знаходиться у стані переляканої людини. Це для нас є дуже небезпечним, тому що щур, загнаний у кут, куди його заганяють Збройні сили та усе наше суспільство – всіх тих керманичів, які в Російській Федерації розгорнули війну проти нашого народу, – звичайно, вони зараз будуть чинити опір. Тому ми до цього готові та розуміємо, що треба робити. Ще раз наголошую, що шансів у цих терористів захопити нашу територію нуль“, – додав Данілов.


Також, секретар РНБО прокоментував слова депутата Держдуми РФ Олега Нілова, який пообіцяв "хлопчику Вові з Києва" ракетний обстріл на Новий рік. Такого цинізму і садизму світ ще не бачив. Але це їм так не минеться. Оскаженілий собака розуміє лише мову сили.

"Це ж не ми казали. Це вони казали. Повірте, будуть. Почекаємо трохи – і все їм буде. Якщо Володя у Москві чекає з Києва ракети, то ми не маємо їм в цьому відмовляти", – сказав Данілов.

Вадим Снігур