До редакції «33 каналу» зателефонували читачі й попросили порушити питання: Чому недостатньо, а то й взагалі не ведеться анонсування виставок митців у Вінницьком художньому музеї. Викладачі музичних шкіл, учні розповіли про унікальну виставку відомого не лише на Вінниччині, але й Україні та світі художника Віктора Назарова, яка діє зараз до 1-го лютого:

– Це такий унікальний художник, який 30 років викладав у Вінниці, а потім подорожував світом. Його виставка картин відбулась у Італії, де мер міста підтримав художника та особисто відвідав виставку. Вона була широко розрекламована, мала інсталяцію. А тут – ніякої реклами, ніхто нічого не знає. Так не можна.

Учні та соратники, прихильники таланту звернули увагу на те, що цей музей має дивні часи роботи – лише в робочі дні, а у п’ятницю – скорчений робочий день і два вихідних. Якраз у суботу та неділю. Коли у всіх цивілізованих державах світу в художні галереї черги і тому там відкриті двері, – зазначили вони.

Тому просять дирекцію та керівників Департаменту культури звернути на це увагу. А прихильників таланту Віктора Назарова запрошують в неділю на 11 годину на зустріч із митцем. На їх прохання, музей в цей час відкриють.

Тетяна Васильєва