Якщо послухати, що несуть з пропагандистських ефірів путінські депутати-єдинороси, то складається враження, що це не парламентська фракція, а якийсь звіринець. Або зборисько цинічних злочинців та терористів, чи божевільня.

У них немає іншої риторики, як бомбити українські міста ядерними бомбами, топити наших дітей у річках, знищити всю інфраструктуру і поставити український народ на коліна, змусити “ходити під здичавілою рашистською ордою”, знищити цілу країну.

Ще однин божевільний депутат держдуми рф від “єдиної росії” андрій гурульов закликав із рашензомбоящика бомбити Лондон, бо Вашингтон занадто далеко для нанесення ударів.

Одіозний представник партії “Єдина Росія”, як і всі його однопартійці всіма фібрами душі ненавидить Україну та українське. Але йому замало знищити лише сусідню суверенну країну ядерними ракетами. Цей маразматик знайшов нову ціль для рашистських ракетних атак. Він закликає бомбити Лондон.

“Багато хто буде говорити: “Як так можна?”, але я ще місяці три тому говорив. Не треба бити по Вашингтону – він занадто далеко, он Лондон поруч. Якщо брати цю так звану Європу, то розсадник головний він у Лондоні”, – заявив росіянин в ефірі у ще одного медіатерориста володимира соловйова.

При цьому він пояснив, що бити по столиці Великобританії потрібно обережно, не чіпаючи житлові райони, а тільки по центрах прийняття рішень і авіабазах. Ми це вже чули з уст московських окупантів. І вже знаємо, що ця “глянцева тактика” дуже нагадує мантри російських воєнних злочинців, що вони не випустили жодної кулі, снаряда чи ракети по мирних українцях, їхніх оселях та по критичній інфраструктурі.

Ось і думай тепер, Європа, чи зволікати з постачаннм сучасних озброєнь для ЗСУ.

Нагадаємо, що російські політики неодноразово погрожували вдарити по країнах НАТО через підтримку України. Не раз доходило навіть до ядерних загроз. Заступник голови ради безпеки росії дмитро медведєв, найближчий соратник кремлівського маніяка путіна, якось обізвав членів НАТО “атлантичними імпотентами”.
Експрезидент рф також регулярно пригрожує нарощуванням виробництва засобів ураження. А ще медведєв публічно заявляє, що вороги росії не тільки в Україні та Європі, а також у Північній Америці, Японії та Австралії.

Перспектива співіснування з таким відвертим воєнним бандитизмом та тероризмом на дуже комфортна. І, якщо путінський режим розуміє тільки мову сили, то така військова сила має надаватися українській армії без всіляких сумнівів та бюрократичної каруселі.

Василь Головко