Як повідомили у поліції Вінниччини, в обласному центрі затримали дівчину, яку підозрюють у розповсюдженні психотропів та наркотиків. У дилерки вилучили майже 30 доз різних видів заборонених речовин.

Наркодилерку затримали безпосередньо під час розкладання закладок на вулиці Пирогова. У зловмисниці вилучили декілька доз марихуани, мефедрону та ecstasy. Зтримана показала поліцейським ще майже 20 місць, де вона встигла облаштувати закладки. За місцем проживання 24-річної громадянки також вилучити марихуану.

Правоохорнці з’ясували, що затримана дівчина працювала в Інтернет-магазині з продажу заборонених речовин. Вона робила по місту закладки, і потім скидала клієнтам інформацію про їх розташування.

Наразі зловмисниця, яка раніше притягувалась до відповідальності за зберігання наркотиків, перебуває в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчим відділенням поліції розслідується провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Цей злочин карається позбавленням волі до 8 років.

Сергій Бойчук