Країна-терористка росія, представників якої не пустили на чемпіонат світу з футболу 2022 року через вторгнення в Україну, вирішила приписати собі перемогу збірної Аргентини. Це сталося на тлі оголошеної Кремлем кампанії з запуску “інкубатора хороших новин” про президента рф путіна.

Як пише The Moscow Times, російські держкорпорації продовжують готувати позитивний порядок з новин і заходів, участь в яких міг би взяти Володимир Путін. Таким заходом в Росії вважають фінал чемпіонату світу з футболу.

Кремлівське пропагандистське видання “РИА Новости” повідомило про те, що Путін привітав президента Аргентини з перемогою в Катарі. Потім державна корпорація РФПІ заявила, що Аргентина перемогла завдяки російській вакцині від коронавірусу  “Спутник V”.

“В Аргентину було експортовано найбільше доз російської вакцини “Спутник V”. Навіть президент Аргентини вакцинований “Спутник V”. Сьогодні збірна країни здобула перемогу над Францією в серії пенальті і стала чемпіоном світу. Випадковість? Не думаємо”, – зазначили в РФПІ.

Одним словом, літали аргентинські футболісти, як “спутніки”, тому й перемогли. А чи вакцинувалися вони російською вакциною, не уточняється. Головне, що позитивно пропагандони згадали диктатора. Скоро будемо очікувати приблизно таких ходів роспропаганди: “День настал и солнце светит – спасибо путину за это!”

А ви сміялися над північнокорейським диктатором…

Вадим Снігур