Відомий український актор-гуморист Віктор Андрієнко прокоментував проросійську поведінку своїх ексколег, учасників знаменитого гумористичного дуету “Кролики” Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка.

За словами Андрієнка, нині вони перебувають в Україні. Їх, буцімто, бачила його дружина у Києві на одному з благодійних концертів.

Вони нікуди не поїхали, вони обидва в Україні. Вони тут, я це 100% кажу, бо я знаю. Ба більше, здається, моя жінка побачила їх… Десь був якийсь благодійний вечір, збирали кошти, і їх двох побачили. Я знаю, що вони тут. Вони нікуди не поїхали. Данилець – 100%, що тут, я знаю”, – заявив Андрієнко в інтерв’ю “Rostyslove Production”.

Зазначимо, ще до початку повномасштабної війни дует гумористів розповідав на пропагандистських каналах РФ про “братські народи”, критикував президента Володимира Зеленського та скаржився на цькування в Україні.

Данилець та Мойсеєнко підтримували окупацію Криму та неодноразово туди їздили після 2014 року. Гумористи брали участь у пропагандистський програмах та виступали за “Телеміст між Росією та Україною “Треба поговорити”, який хотів організувати антиукраїнський канал. Актори 2019 року потрапили до бази сайту “Миротворець”.

Андрій Власенко