Дівчатка з перших днів війни долучились до волонтерства. Разом з мамами пекли печиво, пиріжки. Продавали їх і в кабінетах чиновників, і на вулиці, і на вокзалі та, навіть, у вагонах потягів.

Три подруги, шестикласниці Маргарита і Анна та семикласниця Аріна попри юний вік долучились до волонтерського руху і зробили свій внесок у наближення перемоги.

Дівчатка і зараз випікають печиво та солодощі, а отримані кошти від продажу смаколиків передають на підтримку Збройних сил України.

Небайдужі школярки зібрали понад 200 тисяч гривень та допомогли цими коштами військовим в госпіталях Вінниці, Львова, Запоріжжя, закупили необхідні речі для наших хлопців на передову, а також зробили свій внесок у покупку справжнього бандеромобіля Volkswagen Touran.

«Ваші історії надихають не лише мене, а й увесь наш великий колектив – поліцейських, рятувальників, нацгвардійців. Цей непростий час показує, що герої серед нас. Це дуже непростий період і я особисто заряджаюсь такими зустрічами», – зазначив очільник МВС України Денис Монастирський під час урочистого нагородження дівчаток з Вінниччини. Разом з міністром дітей нагороджувала українська співачка Тіна Кароль.

Найбільша мрія юних вінничанок Маргарити, Анни та Аріни – це наша перемога. Вони мріють, щоб вона настала якнайшвидше. А після – з подарунками школярки збираються поїхати до військових, яким допомагали.

Василь Головко