За опитуванням центру соціальних та маркетингових досліджень «Социс», найпопулярнішим ЗМІ серед мешканців Вінниччини є газета «33-й канал».

Жителі Вінницької області та м.Вінниці в опитуванні повідомили, що саме нашому виданню найбільше довіряють та найчастіше читають! Дякуємо за довіру.

Від редакції. Ми були першою незалежною газетою України. Тепер — медіа-корпорація. Наші новини ви маєте змогу щоденно читати на нашому сайті 33kanal.com. в телеграм-каналі, фейсбуці, інших соцмережах. У цьому році нам 31 рік. Але всі свята відкладені до перемоги.

Ті, хто вчора святкував, сьогодні воюють в лавах ЗСУ, а там зараз кожен другий наш колега, син, чоловік чи родич. Ми ведемо безкомпромісну боротьбу на інформаційному фронті. Робимо кожен що може, щоб наблизити нашу перемогу!

Ми тут — з Україною і вами.

Воля або смерть! Саме так звучить для кожного відданого українця тепер актуальний лозунг українських патріотів! Як і для нас.

Ми разом непереможні. Просимо кожного підтримати найтиражнішу газету центру України і передплатити «33-й» на наступний рік. Нам зараз важко як ніколи. Але плакатися не будем! Зараз важко на всіх фронтах.

У кожного з вас, шановні  читачі, є шанс писати історію війни і нашої перемоги разом! Це буде історичний рік!

Приєднуйтесь! Ми маємо вижити і розповісти про це нашим дітям і онукам! Такої передплатної кампанії у нас ще не було. Реорганізація пошти, воєнні лихоліття, міграція… Але вам ніде і ніхто не має права відмовити в передплаті.

Тому просимо про проблеми, з якими стикаєтесь, повідомляти на «гарячу лінію» «33-го» – тел (067) 760-94-11.

Наш передплатний індекс: 49137.

Ваш «33-й канал»