Одна з учасниць фінального відбору на “Євробачення-2023”, українська співачка Jerry Heil днями дала сольний концерт у Тернополі. Під час виступу вона впала в оркестрову яму і травмувалася. Дівчині викликали “швидку допомогу”, оскільки в результаті падіння вона серйозно поранилась..

Також в інста-сторіз, підписаною справжнім іменем співачки Яна Шемаєва, оприлюднена інформація, що вона зараз перебуває під наглядом лікарів. Крім того, її наступний концерт в Івано-Франківську перенесено.

Як ми уже повідомляли, Jerry Heil брала участь у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2023. Дівчина посіла третє місце. Після поразки вона розплакалася і звернулася до своїх шанувальників.

“Розумієте, чому я плачу? Я дуже вболіваю за нашу українську мелодику. Я так щиро її люблю, що у мене серце розширюється щоразу, коли я чую нову попівку. Днями, а буває і ночами, я досліджую автентичний спів і шукаю нові матеріали. Я хочу, щоб це стало світовим надбанням. І сьогодні я усвідомила, що зробити це завдяки Євробаченню не вдасться”, – сказала Яна.

Залишається лише побажати співачці швидкого одужання.

Вадим Снігур