Stand Up Клуб, резидентами якого є кращі коміки країни,відтепер  приїжджатиме до Вінниці періодично.

Перший виступ Stand Up Клуб у Вінниці відбувся в неділю, 28 січня, й зібрав чимало охочих посміятись.

Особисті переживання коміків, смішні життєві історії й просто інтелигентний гумор, все це об’єднується в одній концертній програмі. Тішать глядачів і діалоги коміків з публікою. Адже коли кумедні випадки з життя коміків переплітаються з подібними ситуаціями в глядачів – стає ще смішніше.

А резиденти Stand Up Клубу добре знають свою справу, кожен з них (їх всього 5-ро – ред.) брав участь в комедійних програмах, таких як: «Розсміши смішного», «Ліга Сміху», «Вікдритий мікрофон». Всі хлопці являються також сценаристами розважальних передач, серіалів, шоу-програм.

Про свій перший виступ у Вінниці, хлопці відгукуються дуже позитивно, їх вразила вінницька публіка.

– У вас круто, вас дуже просто налаштувати на потрібний нам лад. А загалом, це наша фішка – спілкуватись з аудиторією. Ми намагаємось видавати той гумор, який буде зрозумілим та цікавим скрізь і для кожного. «Камеді Клуб» бере своїх глядачів тим, що він «дав по носі» шоу-бізнесу. Там коміки запрошують на свої програми всяких зірок і тягнуть з них приколи. В нас, в Stand Up Клубі, зовсім інша історія. В нас, так би мовити, немає 4-ї стіни, немає кордону між нами і глядачем. Тому всі, хто приходить нас послухати автоматично стають учасниками і навіть членами цього клубу. Ми жартуємо разом. Ми сміємось один з одного і це круто. В нас немає заїжджених жартів, ми завжди видаємо своїй публіці «свіжак», – розповідає резидент клубу  Андрій Колмачевський.

– А у вас в Вінниці і своїх коміків повно, – перебиває колегу перший україномовний стендапер Павло Євчук. – Я от знаю Дмитра Голубєва, Олександра Теренчука…

Планують коміки в такому складі приїжджати до Вінниці регулярно – десь через півтори-два місяці. Зустрічі з вінничанами будуть проходити в ресторані-лаундж барі «Aura».

Олена ПЕТРОВА