ТЕРМІНОВО ВСІМ!

Просимо розіслати  молитовне прохання на сьогоднішній день і ніч. Потрібна молитва! БУДЬ ЛАСКА!!!

Просять матері України допомоги для синів!

Моліться, рідненькі. Бійці просять молитов! Допоможи їм, Господи! МОЛІТЬСЯ ПРО НАШИХ БІЙЦІВ, ПРО СИЛУ ЇХ ДУХУ! І ПРО ВРОЗУМЛіННЯ ТА ПОСОРОМЛЕННЯ рашистів!  Давайте МОЛИТИСЯ, РІДНІ! НАШІ Хлопці , ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ , ПРОСЯТЬ МОЛИТОВ !

МОЛИТОВНИЙ ЛАНЦЮГ!

Просимо кожного, кому ім’я – жива Людина Божа, взяти участь у багатомільйонній молитві, щоб зупинити поширення того лиха і напасті, яке ворожими підступами обрушилося на Україну та на весь Світ! Ми робимо це всі разом заради майбутнього наших дітей, України! Через цю молитву ми єдині у своєму проханні!

М О Л И Т В А

Боже, Отче наш Небесний, в ім’я Спасителя нашого, Господа і Бога нашого Ісуса Христа, молимо Тебе про прощення, помилування та зцілення всіх народів Світу! Благослови нас і відведи руки тих, хто замишляє зло проти людства!

Ми стоїмо і зміцнюємося тільки вірою у Твою Могутність і Велич! Хай ніяка нелюдь не наблизиться до нас і наших домівок!

Господи Ісусе Христе, зціли нас і відведи всякого супостата! Доторкнися до розуму та серця правителів усіх країн і народів, щоб виконували тільки Твою Святу Волю для блага народів! Господи, Ісусе Христе! Все, що диявол запланував проти народів землі, віджени від нас в Ім’я Твоє Святе!

Отче наш Небесний, ми закликаємо Тебе, визволи нас від війни та чуми диявольської, від усіх підступів бісівських, не допусти винищення людського роду! Прости нас, нерозумних і в гріхах погрязлих, яви світові Своє Милосердя! Хай славиться Твоє Пресвяте Ім’я Отця і Сина і Святого Духа!

Ми смиренно просимо, щоб Воля Твоя була на нас!

Ми молимо Тебе, Чесний Отче, про Благодатне благословення тим, хто молиться Тобі і закликає Ім’я Твоє Святе! Смиренно благаємо Тебе про батьківський захист всього людства на Землі! Почуй, пробач і спаси нас, Отче Небесний! Трійця Свята, Слава Тобі, Отцю, і Сину, і Святому Духу! Нині і повсякчас і на віки віків! Амінь! Амінь! Амінь! Слава! Слава! Слава Богу!🙏

Врятуй нас, ГОСПОДИ !!!

Боже, Отче наш Небесний, Творче всього видимого та невидимого світу. Помилуй і спаси нас, грішних. Захисти від бомбардувань та обстрілів наші міста та села. Врятуй та збережи наших українських захисників-воїнів, які самовіддано, без сну та відпочинку, у нерівних та важких битвах захищають нашу Батьківщину. Надішли перед ними своє Небесне воїнство, щоб захистило їх. Дай їм мудрості, стійкості, терпіння, мужності вистояти і перемогти у цій битві із сатаною та його служителями. Захисти і збережи їх, щоб живими і здоровими вони повернулися до своїх родин. Пішли і нам глибоке і щире покаяння. Прости нам гріхи наші і помилуй нас. Будемо славити Твоє Пресвяте ім’я завжди нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Будь ласка, передайте далі. Навіть, якщо самі не молитеся, передайте тим, хто молитиметься. Це дуже важливо: спільна молитва всіх людей має велике значення.