Тому так детально в зомбоящиках розповідають про український блекаут.

Полковник ЗСУ, колишній спікер Генштабу, військовий експерт та журналіст Владислав Селезньов припустив, що в Росії можлива нова хвиля мобілізації. І в такий спосіб пропагандисти відволікають від нього увагу російського населення.

Після того, як в Україні через підлі ракетні удари окупантів почалися масові відключення світла і регулярно оголошуються повітряні тривоги, російські пропагандистські ЗМІ почали постійно про це говорити в своїх передачах.

“Насправді дві третини новин пропагандистських медіа, а іноді навіть більше, стосуються України. Для чого це робиться – Путіну потрібен привід сказати: дивіться, у нас стабільна ситуація, а в Україні все погано, немає світла, води, працюючої каналізації, інтернет-зв’язку, тепла. Мовляв, це ж може статися і з вами.


Звичайно, вся ця інформаційна істерія підтримується для того, щоб забезпечувати мобілізаційні заходи. Путін говорив, що часткова мобілізація завершена, але це брехня. Вона проводиться приховано. Я думаю, що з середини січня почнеться нова хвиля, тому що нинішні солдати закінчуються так само, як до того закінчувалася російська регулярна армія. Путін повинен асоціюватися у російського середовища з перемогами. Досягнень на фронті немає, втрати – божевільні, тому Путін здійснює ракетний терор з двома цілями – створити хаос в Україні і для того, щоб мати можливість звітувати хоча б про будь-які перемоги і досягнення", - сказав він.

Інакше, як терором мирного населення та геноцидом українського народу, дії окупантів вже не називають у всіх міжнародних безпекових структурах. Спеціальні групи з представників багатьох країн вже розслідують та документують десятки тисяч воєнних злочинів рашистьської армії в Україні. І за кожен з них божевільний кремлівський диктатор та "його група підтримки" відповідатимуть в Гаагзькому трибуналі.

Сергій Бойчук