Хто може ліквідувати володимира путіна 2023 року – прогноз астролога Влада Росса.

Астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua розповів, що російський диктатор володимир путін помре 2023 року, але не власною смертю. Президента росії ліквідують на замовлення, а виконає його людина з близького оточення, з його особистої охорони.

“Я думаю, що ліквідація володимира путіна, його знищення буде пов’язане з його найближчим оточенням. Знищить його людина, яка абсолютно нічого не означає, з ФСО (Федеральна служба охорони РФ – ред.), якій заплатять дуже хороші гроші, щоб путіна не стало. Ну а хто буде його знищувачем, усі ми розуміємо, це, звичайно, будуть Сполучені Штати Америки та зовнішня розвідка України. Теж буде загадкова смерть, як у Сталіна, ну склеїв ласти і все, а хто це зробив, буде абсолютно незрозуміло”, – розповів астролог.

Влад Росс також підкреслив, що дні володимира путіна закінчуються. Він закінчує своє існування на 4-ій стадії раку.

“Метастази вже пішли не лише з кишечника, де у нього почався рак, а й зачепили головний мозок, після чого він напав на Україну. Лише цим можна пояснити напад на Україну”, – резюмував він.

Астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua заявив, що у 2023 році він не бачить такої країни як російська федерація і правління путіна. При цьому він назвав прізвище бажаного для України та цивілізованого світу наступника російського президента.

“Є така людина, яка не сильно вляпалася в це лайно — це мер Москви Собянін. Під нього можуть всі підлаштуватися. Якщо він прийде до влади, він абсолютно відмовиться від претензій на Крим і скаже, що ми на все згідні, тільки заберіть проти нас санкції. Ми навіть вам віддамо путіна”, – спрогнозував астролог.

За словами Влада Росса, дуже важливо, щоб переміг саме Сергій Собянін, оскільки “із цієї клоаки, всіх цих змій та скорпіонів” він є найбільш пристойним російських лідером.

Нагадаємо, Влад Росс також спрогнозував, що після ліквідації російського диктатора володимира путіна рф почне руйнуватися через громадянську війну у країні.