Чому Путлер та його оточення вдаються до цього?

Передчуття кінця розриває психіку і вимагає компенсації. Оскільки військові не можуть дати таку надію, її доводиться шукати серед шаманів, астрологів та окультистів. Посилення таких персонажів, в цілому раціонального типу західної політики або близько західної, означає завжди прихід психологічно-колективного переживання кінця. Тому що чим ближче до кінця, чим ближче до розчинення, тим більше активізується тенденція психіки, яка не знаходить матеріального пояснення. А людина так жити не може, потрібно терміново правити картину світу. Тому звертаються до магів”, – пояснив Арестович.

За його словами, професійні астрологи знають, що так, як Путін наступає, і всі дати його наступу, і саме 24-те число, це відчуття, що у штабі кремлівських астрологів “сидить український герой, який має достатній вплив і підбирає їм максимально незручні дати для наступу”.

“Як стверджують інсайдери, в Кремлі зростає вплив астрологів, це означає, що зростає внутрішня напруженість як у окремих членів, так і у маси, значить все більше вдаються до “трах-тибедохів”, тому що це як у Гітлера. Є три стадії – армія Венка, чудо-зброя, і чудо-астрологи. Армія Венка – це армія Суровікіна, вона не спрацювала. Чудо-зброя – іранські дрони не спрацювали. Отже зараз стадія астрологів. Це нагадує останні місяці в бункері його великого попередника”, – резюмував Арестович.

Радник Офісу президента України Олексій Арестович зробив новий прогноз щодо війни, заявивши, що в лютому-березні в Росії “зламається хребет”.

Про це Арестович розповів у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.