Іван Дідик… Український сокіл, офіцер, спецпризначенець, представник еліти Збройних Сил України. Із 21 року Іван на війні. Тому що для нього – Україна понад усе.

Мужній, хоробрий, сміливий – приклад справжнього українського воїна.

Іван народився у родині істинних патріотів. Його батько Андрій Дідик – незламний боєць, який на війні з 2014 року. З самого початку. Іван – син свого батька. Іншого шляху, ніж захищати Вітчизну, він вибрати не міг. Він не чекав, він здобував для нас Перемогу, нищив російських виродків спочатку на півдні, а потім на Донеччині. Він той, хто смерті не боявся, бився за свободу і волю, йшов уперто вперед, заганяючи ворогів у пекло. Понад усе мріяв звільнити рідну землю від навали окупантів, повернувши все, що належить українцям.

20 грудня Іван Дідик загинув під Бахмутом, захищаючи свій народ до останнього подиху. Він пішов у Вічність так, як йдуть справжні воїни – під час бою.

Йому було 27…

Ладижинська громада провела свого Героя, офіцера, капітана, заступника командира десантно-штурмової роти Івана Дідика в останню путь. Важке прощання, неймовірний біль…

Юна, світла душа полетіла на небо…