Як повідомили російські та західні ЗМІ, група дуже впливових у російській політиці та бізнеселіті людей робить ставку на Медведєва, в наступних президентських виборах. Про позицію російського експрезидента та його ненависть до України та всього цивілізованого світу, вже відомо всім. Його лякалки про апокаліпсис, четвертий рейх та ядерний удар по Лондону, здається, достатньо характеризують майбутню політичну лінію кремлівського режиму.

Наприклад, радник ОП, Олексій Арестович, вважає, що “буде ще гірше”: після смерті Путіна РФ може почати ще сильнішу війну проти України. У Росії можуть заграти реваншистські настрої і нова влада країни-агресорки після вивчення помилок може розпочати нову війну. І, навіть, застосувати тактичну ядерну зброю, котрою вже десятий місяць залякує українську владу.

Тому, після смерті російського диктатора Володимира Путіна війна Росії проти України може не закінчитися. Навпаки, до влади можуть прийти люди, яким захочеться реваншу. Такі, як Пригожин, Кадиров, Медведєв чи Суровікін.


Дослівно Арестович сказав: "Багато хто думає, якщо помре Путін, то війна закінчиться. Але це не так. Буде ще гірше, ніж з Путіним. І тоді у Росії заграють реваншистські настрої. До влади прийдуть "ура-патріоти", добре мотивовані, вони вивчать помилки. І почнуть готуватись до нового раунду. Від нас залежить, чи створимо ми післявоєнне майбутнє, яке надихатиме та підготуємось до нового раунду, який невідворотний".

Зрештою, Росія може почати обстрілювати об'єкти газотранспортної системи України. Адже кремлівський режим марить перемогою над Україною будь-якою ціною. Тому хоче залишити без тепла не тільки українців, а й всю Європу, яка використовувала російський газ. Послідовники московського диктатора з ним повністю солідарні. А де-які навіть рішучіші і не задумуючись підуть на нові воєнні злочини та злочини проти людяності. Бо що таке людяність політики на московії не знають.

Сергій Бойчук