Міністерство молоді та спорту України оголошує конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році.

Критерії для проекту:

🔹Збільшення кількості молоді, яка бере участь у волонтерській діяльності.

🔸Підвищення рівня кваліфікації молоді з метою популяризації культури соціального підприємництва серед молоді, заохочення її до відкриття власної справи.

🔹Підвищення рівня кваліфікації молоді з метою сприяння реінтеграції молоді з тимчасово окупованих територій України російською федерацією.

🔸Підвищення кваліфікації молоді з метою сприяння гармонійному розвитку свідомості молоді, генерувати культуру безпеки життєдіяльності у молоді.

Скидати пропозиції можно до 23 год. 00 хв. 25 січня 2023 року за цим посиланням:

http://surl.li/eervj

Дуже важливо! Пропозиції можуть подавати інститути громадянського суспільства, внесені до Реєстру неприбуткових організацій та зареєстровані в установленому порядку як юридичні особи не пізніш як за шість місяців до оголошення про проведення конкурсу. Закінчення конкурсу відбудеться 01 квітня 2023 року. Якщо бажаєте получити більше інформації перейдіть за посиланням: http://surl.li/eesye

grants.vzaemo.diia.gov.ua (http://surl.li/eervj)

Конкурс