2 січня у Гайсинському районі на автодорозі М-30 поблизу с. Кароліна сталась автотроща за участі «ВАЗу» та вантажівки «DAF». У результаті автопригоди водій та пасажир легковика загинули на місці події, ще один пасажир з цього ж авто у лікарні.

За попередньою інформацією слідства, водій легковика, 40-річний житель м. Немирів, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу руху де відбулось його зіткнення з вантажівкою.

Водій «ВАЗу» та один з його пасажирів, 38-річний житель м. Немирів, отримали травми несумісні з життям. Ще один з його пасажирів, також немирівчанин, віком 31 рік, госпіталізований до лікарні.

53-річний водій автомобіля «DAF» не постраждав.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб.

За таке правопорушення передбачено покарання – до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.