Лише в елітному Козині, де проживає Порошенко, в нього арештовано 7 ділянок.

Дмитро Табачник довгий час був однією із головних фігур, яка довгий час формувала освітні програми в Україні.

Це він радів, що «збив» голосування українців за лідера нації і не допустив, що першим був Степан Бандера. Його дружина Тетяна Назарова грубим втручанням була введена прімою драмтеатру Лесі Українки на місце Ади Роговцевої. Велику актрису тоді зовсім вижили із театру.

 

Одним словом встигла чимало наробити ця парочка «культурних» діячів України.

А ось погляньте з висновків Вінницької прокуратури, що встигла заробити.

При чому, не працюючи у бізнесі, а будучи «бідними гуманітаріями».

Ось що повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури;

– Накладено арешт на майно підозрюваного урядовця часів януковича у державній зраді та його матері

Як повідомлялось раніше, за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури, повідомлено про підозру у державній зраді віцепрем’єр-міністру України 2002-2003, 2006-2007 років, міністру освіти і науки 2010-2014 років, громадянину України (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, колишній державний діяч України відкрито поділяє погляди політичного та військового керівництва російської федерації про необхідність проведення т. зв. «спеціальної військової операції на території України» з метою «демілітаризації та денацифікації України, захисту українського населення від геноциду київського режиму».

Діючи від імені представників вищих органів влади рф, в тому числі федеральної служби безпеки рф, він організовував та координував діяльність керівників російських окупаційних адміністрацій Херсонської та Запорізької областей у сфері охорони здоров’я, освіти, підготовки до проведення референдумів.

За такий злочин передбачене покарання у виді 15 років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчим відділом УСБУ у Вінницькій області, слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області задоволено клопотання слідчого, погодженого з прокурором, про накладення арешту на майно матері підозрюваного, а саме семи земельних ділянок, розташованих в смт Козин Київської області, а також накладено арешт на грошові кошти підозрюваного, які розміщені на рахунку в ПАТ КБ ПриватБанк, в сумі 144 тис. доларів США.

Слідство триває.

І, скоріше всього це не велика частка того, що вкраденого у держави тим, хто вже встиг попрацювати на ворога на окупованих територіях. Зрозуміло, що такій «великій птасі», в разі  окупації України відводилось більш важливе місце  і антиукраїнській владі, як планував Путлер.

І багато хто з ось таких українських щурів, що чекали і Москві, повтікавши туди від українського правосуддя «за три дні»…

Але як бачите дочекались – світить 15 років тюрми.

І так буде із кожним зрадником. Справедлива кара наздожене усіх.

Тетяна Квасюк