Днями генеральний директор ТАС АГРО Захід Володимир Новохацький відвідав села Гуменне, Зозів, Лозувата, Славна Вінницького району, та передав генератори для допомоги в облаштуванні пунктів незламності і безперебійної роботи старостатів. 

«Наша компанія робить усе можливе, аби під час війни люди могли жити нормальним життям на скільки це можливо, – розповідає Володимир Новохацький. – Намагаємося максимально задовільнити критичні потреби людей та комунальних закладів, у тому числі й на час відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури».

Допомогу від аграріїв отримала і станція екстреної медичної допомоги в м. Липовець, Вінницького району. А пункт обігріву в м. Липовець, що розташований на території відділу поліції, тепер працює з генератором від благодійників.

Станція екстреної медичної допомоги в м. Липовець

Співпраця компанії ТАС Агро з місцевою владою відповідно до потреб населення громад під час війни триває від самого початку повномасштабного вторгнення. Враховуючи подекуди скрутне фінансове становище органів місцевого самоврядування, агрохолдинг, спільно з Благодійним фондом  Сергія Тігіпка постійно переймається потребами громад. Відтак,  оперативно опікувалися облаштуванням укриттів у закладах освіти, передавали допомогу у вигляді засобів захисту для захисників, долучаються до забезпечення найнеобхіднішим «Пунктів незламності».

с. Зозів