А екс-президент країни-терористки в своїх агоністичних приступах красномовства навіть назвав українців невдячними свинями.

Лише за те, що вільний народ незалежної країни захищає свою землю та свободу від вбивць, мародерів та гвалтівників, які вирішили, що ми терпіли і маємо ходити під московією та стати частиною імперії зла. Але цинізму кремлівських старців просто не знає меж. І продовжує вражати нормальних людей навіть через 10 з половиною місяців кровопролитної війни в Україні.

Бо знову нещодавно один із високопоставлених керівників РФ відзначився заявою, яка приголомшила своїм нахабством багатьох людей не лише в Україні..

Мова йде про секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева, який без тіні сорому заявив про відсутність ненависті до українського народу, наголосивши, що Росія зараз, ніби, воює з НАТО.

“Ми не воюємо з Україною, тому що ненависті до простих українців у нас за визначенням бути не може”, – видав “чекіст”, додавши також, що на смерть українців виявляється “заганяють натовські інструктори”.

Це як – “за визначенням?” А по суті? Ця ненависть просто пре із всього путінського оточення. Це вони кричать в ефірах, що наших дітей треба топити, як кошенят та умертвляти в утробі матері. Це вони закликають своїх зомбопатріотів знищити українців, як націю, не шкодуючи найсмертоноснішої зброї. Це вони принесли  горя на кілька тисячоліть вперед для кожної української родини. А тепер, як, ніби, нічого не трапилось, заявляють, що у них немає ненависті до простих українців.

То це, виходить така “любов в руському мірє” і таке братство? Хай, Господь боронить.

Сергій Бойчук