З однієї сторони потратили на неї 20000-50000 євро.

З іншої втерли під український хіт «Вова їба..їх» рашистам носа. Які так само там по-багатому відривались.

Та так, що Ксюша Собчак не витримала і виклала відео. Чи сама там зажигала; чи хтось підкинув.

Але тепер ми бачимо, як в той час коли хлопці на передову не мають за що поношене авто купити і на них збирається вся громада хлопці з мазою і жіночки біля них встеляють баблом найбагатші готелі Франції. І якимось дивом перетнули кордон… подивіться як запалюють. Ну ніяк не скажеш, що комісовані інваліди…

В Україні вже вдалось знайомим іх упізнати. І незнайомим теж. Бо серед любителів під час війни красіво оторватся володарка звання “Міс Україна Всесвіт-2018” Каріна Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський, який перебуває у розшуку МВС України.

За інформацією журналіста Михайла Ткача, Ошеровський має відношення до так званої бригади “Потапов”, яка обслуговує будівництво нардепа від ОПЗЖ Вадима Столара.

Вадим Столар місяць тому відвідував день народження тієї ж Жосан у російському ресторані Suvuroff у Дубаї на пальмі Джумейра. Ще раз. Чоловік у розшуку голосно гуляє в Куршевелі. І його дружина публікує відео, як вони демонстративно витрачають гроші. І найболючіше те, що все це відбувається саме в час війни.

Також на відео засвітилася Аліна Варакута, засновниця криптоагенції «Фінч Лабз»