6 січня 2023 року свій 30-річний ювілей відзначає найвідоміший футболіст з Калинівки, гравець футбольного клубу «Динамо» Віталій Буяльський.

Земляки щиро привітали Віталія з круглою датою. За останні роки Віталій Буяльський став одним з лідерів та ключових гравців команди. Це відзначає у своєму привітанні ювіляру і президент київсь­кого клубу Ігор Суркіс.

«З талановитого капітана молодіжної команди, який лише подавав надії на успішну дорослу кар’єру, ти перетворився на одного зі справжніх лідерів «Динамо» на полі, з кожним роком лише прогресуючи та вдосконалюючи свою майстерність», — йдеться у вітанні президента клубу.

Калинівчанин виступає в системі «Динамо» з 2010-го року, а з 2014-го року став гравцем основного складу.

Разом з «Динамо» він тричі ставав чемпіоном України, тричі вигравав Кубок України і чотири рази Суперкубок. За «Динамо» Віталій Буяльський провів 280 матчів і забив у ворота суперників 61 гол у різних турнірах. У 2022 році Віталій за результатами голосування вболівальників став найкращим гравцем «Динамо».

Ювіляр починав свій шлях у футбол у Калинівці, у дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард». Його першим тренером був Валерій Катальчук. Зірка українського футболу постійно допомагає рідній спортивній школі — купує інвентар, дарує подарунки молодим спортсменам на день святого Миколая.

«33-й канал» приєднується до побажань. Зичимо Віталію подальших спортивних перемог під мирним небом України, міцного здоров’я та усіх гараздів.

Вадим Снігур