Напередодні – у Мережі з’явилося відео, на якому  її чоловік Ханумак весело проводить час з іншою блогеркою Анною Алхім. У коментарях під відео користувачі почали публічно принижувати Аліну, але чоловік вирішив проігнорувати це.

“Коли тебе публічно принижують та насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво. І ти просиш заступитися… А тобі відповідають “мы выше этого”. Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: “значить це не твій чоловік”. Так, це не мій чоловік. Чи є дана ситуація причиною розлучення? Звісно ні. Це просто феєрична остання крапка”, – заявила Шаманська.

Аліна заявила, що поважає родину, яка була в них з Русланом, але має захистити себе публічно.

Дякую за підтримку. Жаліти мене не треба. Я обов’язково буду щасливою. На подробиці не чекайте. Я маю високий рівень відповідальності перед своїм сином, я маю людські цінності та повагу до тієї родини, яка в мене була. До останнього не хотіла виносити ані крихти особистого сюди, але вибір зроблено за мене. Якщо мене немає кому захистити у публічній площині – я зроблю це сама“, – додала Шаманська.

Нагадаємо, Аліна та Руслан познайомилися 2016 року на проєкті “55 на 5”. У серпні наступного року пара одружилася, а вже за місяць в них народився син Артур.

Сам шоумен відреагував на такий пост Шаманської і сказав, що не зраджував її. Та й взагалі, за його словами, вони розлучилися ще рік тому – до повномасштабної війни.

Однак Аліна з ним не згодна. Блогерка викрила екс-чоловіка у брехні, зазначивши, що минулого року вони були ще разом.

“Я страшенно не люблю брехні! Найбільше в цьому житті. Останнє, що я скажу з цього приводу, про рік – брехня. Ось тепер у мене все”, – заявила Аліна в інста-сторіз.


Вона додала, що їй часто погрожували і навіть принижували її через те, що Ханумак з 24 лютого жив у США, а не став на захист рідної України. Крім того, її синові хейтери бажали смерті, але і на це Руслан ніяк не реагував.

За словами Аліни, це ще один доказ того, що вона не була важливою для нього.

В Немирові, що у Вінницькій області, звідки родом блогерка, з цікавістю споглядають за цим скандалом. А ще просять Аліну нарешті звернути увагу на злиденність її батька.

Він бомжує, не має елементарного, - повідомляють читачі.

Інші ж натякають, що не все так однозначно.

Тут ще пам’ятають історію про те, що батько Аліни був затриманий за підозрою у домаганні неповнолітніх. Його підозрювали у поширенні порнографії.

Справу розслідували, але закрили.

Одні кажуть, що не було достатньо доказів. Інші - що діти допомогли відбілити батька. Але після цього від нього відмовились.

Андрій Власенко